Webinar kwalitatieve Hoppinpunten met MobX

12 september 2023, 10:00 – 12:00

Toenemende verkeerscongestie, ondermaatse luchtkwaliteit, ruimtegebrek, verkeersonveiligheid, … Het zijn maar enkele symptomen die aangeven dat we het overmatig autogebruik dringend moeten aanpakken. Gelijktijdig is er nog heel wat werk om alternatieve, meer duurzame vervoersmiddelen echt te laten meetellen. Met de gefaseerde uitrol van het decreet basisbereikbaarheid en het vervoersconcept Hoppin, gaat de Vlaamse overheid in samenwerking met heel wat andere partners deze uitdaging aan. Als lokaal bestuur draag je mee de verantwoordelijkheid om kwalitatieve ‘Hoppinpunten’ op uw grondgebied uit te bouwen.

Infopunt Publieke Ruimte helpt je om deze doelstelling te realiseren. Voor ruimtelijk advies maar eveneens voor de aankoop van eender welk type Hoppinzuil kan je bij ons terecht. Onze organisatie is betrokken bij de opmaak, levering en plaatsing van Hoppinzuilen in alle tot op heden geldende raamovereenkomsten voor Hoppinzuilen. Ben je zelf ook volop bezig met de uitwerking van een Hoppinpunt? Reserveer dan nu alvast de juiste Hoppinzuil.

Ook het beheer van de informatie op uw Hoppinpunten nu en in de toekomst is onze zorg. Immers, de gebruiker heeft baat bij accurate en juiste informatie. Met het nieuwe MobX-platform ontwikkelden wij intussen de juiste digitale tools om wegbeheerders bij deze taak zo efficiënt mogelijk te ondersteunen en ontzorgen. Via het platform stuur je zelf de informatie op de digitale zuilen en de bijhorende applicaties aan en heb je tevens de tools voorhanden tot monitoring en analyse. Zo kan je ten gepaste tijde de dienstverlening op het Hoppinpunt opvolgen en bijsturen. Tijdens de webinar kom je meer te weten over de verschillende types Hoppinzuilen en tonen we het MobX platform en de gebruikerstoepassing. Tot slot gaan we in op de praktische aanpak rond de raamcontracten en bestellingen. We beantwoorden al je vragen.

Schrijf hier in

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.